Vormpijl on (digital) tour

Publiek vormingsaanbod

Het concept

Je bent actief in het jeugdwerk en op zoek naar nieuwe inzichten om jezelf of je organisatie te verrijken in tijden van Corona. Met Vormpijl on (digital) tour willen we een antwoord bieden op deze vragen. Een gezonde kruisbestuiving van kennis en enthousiasme om samen het jeugdwerk nóg sterker te maken!

Vorming "Online vormen met werkvormen"

In coronatijd zijn we als instructeurs in het jeugdwerk genoodzaakt om online vorming te geven. We bezitten een rugzak vol werkvormen, maar botsen online op limieten. In deze vorming pakken we je rugzak uit en bekijken we hoe we bepaalde werkvormen om kunnen zetten naar een online werkvorm. We ontdekken de verborgen mogelijkheden van online werkvormen en de kansen die ze bieden. Na deze vorming heb je een vernieuwde blik op online werkvormen.

Datum
vrijdag 22 mei 2020

Planning
19:45 Onthaal
20:00 Vorming
22:00 Einde

Kostprijs
Gratis!

Locatie
Online in uw kot

Helaas! Inschrijven voor deze editie van Vormpijl on (digital) tour is niet meer mogelijk.

Yes, dat ging al goed!

Bedankt voor je interesse in Vormpijl! Vinden we zéér fijn 😊

Je ontvangt zo dadelijk een e-mail in je mailbox. Klik op de link die je daarin vindt om je inschrijving te bevestigen. Vanaf dan hoor jij bij de eersten wanneer we iets te vertellen hebben!

Je bent erbij!

Bedankt om je e-mailadres te bevestigen. Je bent nu aan onze maillijst toegevoegd.

Wat een fan!

Je e-mailadres stond al op onze maillijst. Dus laten we zeggen dat je nu wel echt héél zeker mag zijn dat je erbij bent 😉