Vormpijl on tour

Publiek vormingsaanbod

Het concept

Je bent actief in het jeugdwerk en op zoek naar nieuwe inzichten om jezelf of je organisatie te verrijken. Met Vormpijl on tour willen we een antwoord bieden op deze vragen: vorming door instructeurs van verschillende organisaties onder Vormpijl-vlag. Een gezonde kruisbestuiving van kennis en enthousiasme om samen het jeugdwerk nóg sterker te maken!

Stip donderdag 28 november 2019 alvast aan in je agenda voor Vormpijl on tour!

Vormingen
(klik op een vorming voor meer info)
  • Groepsdynamica 2.0 voor ervaren jeugdwerkers

    Je hebt al ervaring met het lezen van groepen en begrijpt de belangrijkste principes van groepsdynamica, maar toch voel je dat je in sommige gevallen weinig impact op het groepsproces hebt. Denk aan het ontstaan van kliekjes of een bepaalde spanning waar je minder vat op hebt. In deze sessie gaan we dieper in op de technieken die je dan toch kan toepassen om een groep terug op het goede spoor te krijgen. We reiken je concrete tools aan, gaan aan de slag met realistische cases en bieden je de kans om eigen ervaringen te analyseren.

  • Vernieuwend vormen met werkvormen

    Je bezit een rugzak vol werkvormen, maar je merkt dat je vaak uit hetzelfde vaatje tapt en bent op zoek naar frisse ideeën om een andere aanpak toe te passen. In deze sessie pakken we je rugzak eens uit en bekijken we hoe je met alles wat je al weet creatief en innoverend aan de slag kunt gaan. We stretchen je denken en benaderen werkvormen vanuit verschillende invalshoeken. We bekijken de impact op de doelstellingen van je sessie, gaan actief aan de slag met verschillende methodieken en ontdekken hoe deze je sessies kunnen verrijken. Na deze sessie heb je een vernieuwde blik op hoe je kan vormen met werkvormen.

Planning
19:00 Onthaal
19:30 Vorming
21:30 Einde

Kostprijs
€10 per persoon
Sommige organisaties betalen je graag terug.

Limiet
Max. 40 deelnemers

Locatie

Vleugel F
Brusselsestraat 61A
3000 Leuven

Op wandelafstand van het station!

Jammer! Inschrijven voor deze editie van Vormpijl on tour is niet meer mogelijk.